Aco Petrović: "Cibona je morbidna"
Piše: Index.hr | Objavljeno 27.11.2008 u 23:08.
ZDNews.hr

Aco Petrović Foto: Arhiva (ZDS)


NIJE trebalo dugo čekati na odgovor Ace Petrovića na priopćenje Cibone u kojem su ga prozvali kao huligana.

Vodstvo kluba pod Tornjem napalo je trenera Zadra napomenuvši kako su samo dva košarkaša na ovim prostorima udarali glavom - Aco Petrović i pokojni Slobodan Janković.

Petrović je zgrožen i kaže da je Cibona morbidna jer spominje mrtvog čovjeka.

"U priopćenju je izneseno toliko gluposti da ne želim pričati o toj temi. Još morbidnije je što su u cijelu priču umiješali preminulog košarkaša i to sve govori o njima. Ne želim više trošiti vrijeme na stvari koje nemaju veze s istinom", rekao je Petrović za srpski Kurir.

Preminuli košarkaš je Slobodan Janković koji je 1992., iziritiran sudačkom odlukom, namjerno udario glavom o konstrukciju koša i pri tom ostao paraliziran. Nekadašnji igrač Crvene Zvezde i grčkog Panionios preminuo je prije dvije godine.

"Stvarno nisam na taj način shvatio naše priopćenje. Uvjeren sam da to nije bilo u negativnom kontekstu, pogotovo ne prema Slobodanu Jankoviću", rekao je sportski direktor Cibone Mihovil Nakić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.