Giergia i Magaš složni: "Aco laže i bit će kažnjen!"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 26.11.2008 u 16:44.
ZDNews.hr

Giuseppe Giergia - direktor KK Zadar Foto: Arhiva (ZDS)


Nakon što je trener Zadra Aco Petrović nakon utakmice Zadar – Maroussi (87-79) sinoć na press konferenciji za novinare kazao kako je vrlo lako moguće da će igrači Zadra danas krenuti u štrajk, oglasili su se predsjednik i direktor kluba koji su u razgovorima za medije kazali kako trener Zadra Aco Petrović – laže!

Direktor kluba bio je poprilično jasan te je kazao kako očekuje novčanu kaznu za trenera Zadra Acu Petrovića koji, prema njegovim riječima, laže i nepotrebno ruši imidž i ugled KK Zadar:

"Stav je takav da će se dati prijedlog da se kazni trener Zadra Aco Petrović radi toga što ruši imidž i ugled kluba. Smatram kako bi bilo najbolje da se Petrović kazni novčano jer će jedino tako naučiti lekciju. To što on govori na pressicama je neprovjereno i neutemeljeno i smatram da to nikako ne pridonosi, već šteti našem klubu.

Mi moramo štititi imidž i dostojanstvo KK Zadar, a ovo što Petrović radi je napad na klub i to ga samo može destabilizirati. Aco je trenutno trener Zadra, možda sutra više neće biti. Smatram da on mora odgovarati radi svojih postupaka, što ćemo predložiti Upravnom Odboru kluba koji će dati svoj konačni sud."


Kristijan MagašSlično razmišljanje ima i predsjednik kluba Kristijan Magaš koji je u razgovoru za ZadarSport kazao kako je ono što je trener Zadra Aco Petrović sinoć napravio na press konferenciji – nedopustivo i štetno za KK Zadar:

"On što je Petrović sinoć napravio na press konferenciji ruši imidž KK Zadar i mi ćemo morati reagirati i kazniti našeg djelatnika, u ovom slučaju trenera Acu Petrovića. Nedopustivo je da on neprovjereno u javnost izlazi s netočnim i krivim informacijama te na taj način destabilizira klub i sve vezano za njega.

Igračima su plaće isplaćene, a račun je odblokiran prekjučer. Smatram kako se trener Zadra treba novčano kazniti, što ćemo na kraju predložiti Upravnom Odboru koji će u konačnici dati svoj sud."


Na naše pitanje, što ako trener Zadra ponudi ostavku Upravnom Odboru, Kristijan Magaš je kazao:

"Sve su opcije otvorene. Nije isključeno da bi smo prihvatili ili možda odbili tu odluku. Prvo se to treba dogoditi, pa ćemo onda razmatrati i o toj varijanti, ništa nije isključeno." - kazao je Magaš koji, zanimljivo je, po prvi puta otkako je Petrović trener Zadra nije stao u njegovu obranu nego se još sinoć obrušio na Petrovića te je kazao kako neosnovano i lažno obmanjuje javnost, a danas se složio s direktorom Giergiom te su obojica istog stava - odlučili kako za Petrovića više nema popusta te će on ovoga puta biti novčano kažnjen.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.