Hrvoje Perić: "Ključna je bila treća četvrtina"
Piše: H. B. | Objavljeno 25.11.2008 u 23:35.
ZDNews.hr


Nakon utakmice između Zadra i Maroussija (87-79) uzeli smo izjave četvorice igrača - Hrvoja Perića, Roka Stipčevića, Jubya Johnsona te Tonija Prostrana.

Hrvoje Perić: "Mislim da je utakmicu prelomila naša obrana u trećoj četvrtini. Maroussi se pokazao kao jedna neugodna momčad, dosta tvrda koja igra kontrolirani napad. Pogađali su manje – više sve otvorene šuteve, ali ponavljam, mislim da je utakmicu prelomila ta dobra obrana u trećoj četvrtini iz koje je kod nas proizašao strpljiv i kvalitetan napad."

Rok Stipčević: "Mislim da je ovo za nas jedna velika pobjeda, prije svega jer je ovo bila utakmica otvaranja ovog natjecanja, znamo da moramo sačuvati domaći teren tako da smo s tim jednim imperativom igrali cijelu utakmicu i na kraju smo pobijedili. Jedno veliko hvala publici i atmosferi koju su napravili i evo, ovu pobjedu poklanjam svim navijačima."

Juby Julius Johnson: "Mislim da je ovo bila dobra i zanimljiva utakmica. Drago mi je što smo pobijedili večeras jer je ULEB vrlo važan. Nadam se da ćemo nastaviti s pobjedama i onda ne bi trebalo biti problema. Fale nam Dixon i Rančić, no moramo ići dalje bez njih. Učinili smo najbolje što smo znali, ali sigurno je da nam fale Rančić i Dixon. Stvarn sam sretan što smo pobijedili."

Toni Prostran: "Izvukli smo na kraju pobjedu. Ovo je važna pobjeda za nas pogotovo zbog činjenice da je početak Eurokupa. Bilo je važno da počnemo s pobjedom. Prvo poluvrijeme smo odigrali loše. Još se nismo navikli da Dixon ne vodi naš napad, vidjeli smo da smo u drugom dijelu odigrali bolje, ja se nadam da ćemo protiv FMP-a odigrati bolje i nadam se pobjedi protiv FMP-a. Što se tiče minutaže, zadovoljan sam, za početak je dobro."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.