Igra mačke i miša Kikija i Ace - "Bit će štrajka" - "Ma neće ga biti!"
Piše: H.B. | Objavljeno 25.11.2008 u 23:35.
ZDNews.hr


Zanimljiva situacija dogodila se danas na i nakon press konferencije za novinare. Nakon što je trener Zadra Aco Petrović na konferenciji za novinare kazao kako igrači od sutra kreću u štrajk radi neisplaćenih plaća, Krisitjan Magaš, predsjednik KK Zadar koji je prisustvovao na istoj konferenciji, okupljenim novinarima kazao je da ne zna zbog čega se trener Petrović ovako i na ovaj način obraća javnosti bez konzultacija s njim.

- "Nema nikakvog štrajka, ne znam zašto bi trebao biti štrajk. Danas popodne oko tri sata je odblokiran račun kluba i 'puštene' su plaće svim igračima, tako da su im sutra na računu, tako da ne vidim razloga za štrajk."

Zašto je onda trener rekao da igrači sutra idu u štrajk?

-"Pitajte njega, ne mene." – kratko je odgovorio Magaš.

Komunicirate li vi sa trenerom Petrovićem?

- "Ah... mene nije zvao, pričamo, ali nije me obavijestio o ovome. Ovo je prvi put da ja čujem ovo od njega." – za kraj je kazao predsjednik kluba Kristijan Magaš.

Zanimljivo je također kako je ovo prvo nesuglasje između trenera i predsjednika, prvi put otkako je Aco Petrović na klupi Zadra...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.