Aco Petrović odgovorio Ciboni
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 25.11.2008 u 23:35.
ZDNews.hr


Povodom Acinih istupa o slučaju Marshall, jučer oglasila se i službena Cibona koja je u svom priopćenju oštro osuđuju trenera Zadra te ga nazivaju huliganom:

"Samo dva igrača u povijesti košarke su na ovim i susjednim prostorima udarala glavama. Prvi (Aco, opa) je, udario nekadašnjeg direktora košarkaškog kluba Split, a danas direktora NLB lige (Josipa Bilića, opa), a drugi u konstrukciju, što je nažalost, tragično zavšrilo. Smatramo da je potez prvog (Ace, opa), bio vrhunac huliganizma i primitavizma u košarkaškom sportu, te da ta osoba ni u kom slučaju nije pozvana komentirati ovakve slučajeve", stoji u priopćenju koje potpisuje KK Cibona.

Trener Zadra Aco Petrović nije ostao dužan potpisnicima priopćenja te je na današnjoj press konferenciji za novinare nakon utakmice Zadar – Maroussi (87-79) iskoristio priliku te se obratio čelnicima svog bivšeg kuba, Cibone, te je kazao:

"Još samo jedna ispravka, na ovo saopćenje Cibone, kada već govore i izlaze u javnost, onda bi bilo bolje da se malo raspitaju. Taj incident u kojemu sam ja sudjelovao, ja sam bio trener Cibone, nisam bio igrač. Prema tome, onaj tko to radi, tko objavljuje takva priopćenja, morao bi se barem tehnički malo bolje informirati o tome.

To je bilo kada je gospodin Bilić sa 38 metara udaljenosti došao u moj trenerski prostor i tražio nekakvu pravdu. Taj incident je nastao dok sam bio Trener Cibone, a ne igrač. Prema tome, apsolutno je promašeno to što su oni htjeli objaviti."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.