Toni Prostran: "Spreman sam za Maroussi"
Piše: H.B. | Objavljeno 24.11.2008 u 23:38.
ZDNews.hr

Toni Prostran Foto: Arhiva (ZDS)


Važna utakmica je pred košarkašima Zadra. Nakon ozljede Malika Dixona u utakmici protiv Budućnosti te loše igre Zadra u istoj, Tonija Prostrana i Roka Stipčevića sutra očekuje izrazito težak zadatak u utakmici prvog kola EuroCupa kada će dvojica mladih Zadrana po prvi puta sami dirigirati igrom Zadra!

Mnogi su sasuli hrpu kritika na račun trenera Petrovića zbog toga što nije pružio priliku mladom Toniju Prostranu u utakmici protiv Budućnosti kada je i košarkaškim laicima bilo jasno da Stipčeviću nikako ne ide. Kasnije je i sam Stipčević priznao da ne bi imao ništa protiv da ga je trener zamijenio Tonijem Prostanom.

Prostran će svoju priliku dobiti sutra, a uvjereni smo kako će svoju prvu ozbiljnu šansu u ovoj sezoni dobro iskoristiti te se dodatno nametnuti treneru Petroviću.

Jesi li spreman za sutrašnju utakmicu?

- "Naravno da sam spreman, uvijek sam spreman. Ja ću doći spreman i napravit ću sve što trener traži od mene i svoju minutažu ću probati iskoristiti na najbolji mogući način. Mislim da sam u ove dvije godine dosta toga naučio, naravno, dosta toga ja još moram naučiti, ali nemam nikakvu tremu i s nestrpljenjem očekujem sutrašnju utakmicu."

Trener Petrović najavio je kako će u utakmici protiv Maroussija Toni Prostran zaigrati desetak do petnaest minuta na što Prostran kaže kako će dati svoj maksimum.

-"Pa to je na treneru koliko će mi minuta dati. Bilo to 5, 10 ili više minuta, na meni je da uđem unutra sa '120%' i da dam svoj maksimum. Još jednom ponavljam, spreman sam i sa nestrpljenjem očekujem sutrašnju utakmicu protiv Maroussija!"

'Rok se nije snašao, dosta je loše na nas djelovala ozljeda Dixona.'

- "Dosta je na nas djelovala ozljeda Malika jer smo se navikli na njega kao prvog 'playa'. Navikli smo da on organizira napade i da bude vođa. Šteta, Rok se u nije na kraju snašao, ali mislim da ćemo već sada protiv Maroussija izgledati puno bolje i da ćemo uspjeti opravdati daj nedostatak Dixona."

'Ukoliko limitiramo Stevensona vrlo blizu smo pobjede.'

- "Upravo sada smo gledali smo DVD Maroussija, imaju jednog odličnog šutera, Stevensona, znamo ga već od prije. Ako njega uspijemo zaustaviti i smanjiti mu postotak šuta, mislim da u utorak Zadar ima jako velike šanse za pobjedu u Krešinom domu!" - kazao je za kraj Prostran.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.