Aco Petrović: "Ne bih komentirao Cibonino priopćenje"
Piše: H.B. | Objavljeno 24.11.2008 u 20:36.
ZDNews.hr

Aco Petrović Foto: Arhiva (ZDS)


Nakon što je danas u razgovoru za Sportal.hr trener KK Zadar Aco Petrović izjavio kako je zgrožen vandalizmom na utakmici između Splita i Cibone, u kojemu je glavni krivac bio igrač Cibone i divljak Rawe Marshall, a deblji kraj je izvukao Siniša Štemberger, oglasila se i službena Cibona. U svom priopćenju oštro osuđuju trenera Zadra te ga nazivaju huliganom:

Samo dva igrača u povijesti košarke su na ovim i susjednim prostorima udarala glavama. Prvi (Aco, opa) je, udario nekadašnjeg direktora košarkaškog kluba Split, a danas direktora NLB lige (Josipa Bilića, opa), a drugi u konstrukciju, što je nažalost, tragično zavšrilo. Smatramo da je potez prvog (Ace, opa), bio vrhunac huliganizma i primitavizma u košarkaškom sportu, te da ta osoba ni u kom slučaju nije pozvana komentirati ovakve slučajeve", stoji u priopćenju koje potpisuje KK Cibona.

Nakon što smo kontaktirali trenera Zadra Acu Petrovića, te mu ponudili da iznese svoj komentar na direktnu i oštru opasku iz redova Cibone, on je rekao kako nema pojma o čemu se radi. Kada smo ga upoznali s priopćenjem, samo nam je kratko kazao kako radije ne bi komentirao Cibonino priopćenje.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.