Jere Macura: "Mi vjeruemo u Roka"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 23.11.2008 u 23:37.
ZDNews.hr

Jere Macura Foto: Arhiva (ZadarSport)


Zadarski "nebeski letač" , kako ga od milja zovu navijači Zadra, Jere Macura, u utakmicu protiv Budućnosti ušao je dosta nervozno te je za samo četiri minute provedene u igri napravio dva brza faula što je trener Petrović okarakterizirao kao loše te je mladog Splićanina po svom već uhodanom običaj,u kada je Macura u pitanju - posjeo na klupu i to je bio kraj Jerine predstave u Podgorici.

Danas, dan nakon debakla Zadra u Podgorici razgovarali smo s Jerom koji je uvjerenja da Zadar može i mora igrati bolje. Između ostaloga, kazao je kako igrači vjeruju u Roka, te je naglasio kako ne sumnja da će Rok dobro odigrati protiv Maroussija, već u utorak kada momčad Zadra očekuje utakmica 1. kola EuroCupa.

"Marshalla treba udaljiti sa sportskih terena na duže vrijeme"

"Pogledao sam na internetu video snimku i stvarno je bilo ružno, nepotrebno i sva ta šaketanja su ružno izgledala. Baš me zanima koja će se sve razvijati. Već je on bio u jednom incidentu kada je odgurnuo suca. Ne znam što reći, ovo je neprimjereno ponašanje za sport i mislim da bi on trebao na duže vrijeme biti udaljen sa sportskih terena."


Koji je po tebi razlog loše igre Zadra protiv Budućnosti?

- "Sigurno da je to rana ozljeda Malika u prvoj četvrtini , bilo je teško za očekivati da će Rok moći sve sam iznijeti protiv agresivne obrane Budućnosti. Stvarno je bilo teško. Isto tako bio je i čudan sudački kriterij. Moramo što prije zaboraviti ovu utakmicu sa Budućnosti i trebamo se što bolje i kvalitetnije koncentrirati na utakmicu prvog kola EuroCupa."

Četiri minute u igri, dva brza faula, ispao si i više se nisi vračao…

- "Istina, vrlo sam nervozno reagirao, dogodila su se ta dva brza faula i nakon toga više nisam ulazio u igru. Nisam baš puno mogao pomoći svojoj momčadi, ali dobro, što je, tu je. Nadam se da ću već u utorak protiv Maroussija pružiti bolje igre i da ćemo tu utakmicu dobro odigrati sv izajedno."

Prvo kolo EuroCupa Zadar igra protiv Grčkog Maroussija. Koliko znaš o toj momčadi?

-Maroussi ima dva dobra stranca te dosta kvalitetnih Grčkih igrača. Glavna im je snaga u vanjskoj liniji i tu ćemo ih morati zaustavljati. Imaju dosta igrača koje rotiraju na visokim pozicijama, rekao bih da se radi o dosta tvrdoj momčadi.

'Rok može biti prvi 'play', vjerujemo u njega'

- "Rok je odličan igrač i ja mislim da sve to on može dobro izdržati, mi vjerujemo u njega i njegovu kvalitetu. Mi se trebamo 'skupiti' i u utakmicu uči što je agresivnije moguće, baš onako kako je Budućnost ušla protiv nas prije par dana u Podgorici." – kazao je za kraj Jere Macura.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.