Dixon 'van stroja' minimalno 15 dana
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 22.11.2008 u 21:33.
ZDNews.hr

Malik Dixon Foto: Arhiva (ZadarSport)


Nakon što se na utakmici 9. Kola NLB lige između Budućnosti i Zadra (85-75) ozbiljno ozlijedio glavni Zadrov razigravač Malik Dixon, u javnosti su se pojavile razne špekulacije o vrsti ozljede, ali i o tome koliko će Dixon biti 'van stroja'.

Prema našim saznanjima, Malik Dixon izgubljen je minimalno za 15 dana, a logično je i da će propustiti utakmicu 1. kola EuroCupa Zadra i Maroussija. Službeni liječnik KK Zadar dr. Mladen Srzentić također je kazao kako je obavljen osnovni rendgenski pregled koji nije pokazao nikakve znakove frakture.

"Frakture nasnimci nema. Definitivno nije u pitanju klasična distorzija zgloba. Malik šepa i ne može se oslanjati na povrijeđenu nogu. On sada mora biti u stanju mirovanja, a ako se stanje do ponedjeljka ne poboljša, obavit će se i dodatne pretrage u svrhu što bržeg i kvalitetnijeg zalječenja.", kazao je Srzentić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.