Aco: "Ovo je jedno od najtežih gostovanja"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 21.11.2008 u 0:30.
ZDNews.hr

Aco Petrović Foto: Arhiva (ZadarSport)


U devetom kolu NLB lige košarkaši Zadra danas s početkom u 19 sati (uz izravni prijenos na televiziji VOX) u Podgorici igraju utakmicu protiv favorizirane momčadi Budućnosti. Nemaju Zadrani lijepih uspomena iz Podgorice. Trener Zadra ni na ovoj utakmici neće moći računati na usluge zadarskog šutera Damira Rančića koji je van 'stroja' već neko vrijeme.

Lanjsko gostovanje u Podgorici nije ostalo u lijepom sjećanju treneru Zadra Aci Petroviću jer su košarkaši pod njegovim vodstvom u toj utakmici od Budućnosti izgubili sa ogromnih 27 koševa razlike. Ove godine Budućnost se pojačala za nekoliko novih igrača, prije svega u centarskoj liniji, a u Podgorici je pao i veliki Galatasaray, sa preko 30 koševa razlike...

Petrović smatra kako se radi o kvalitetnoj momčadi. Smatra također kako je veliki plus Podgoričke momčadi taj što je kostur momčadi uključujući trenera ostao isti, a pojačali su se za nekoliko dobrih igrača. Poslušajte cijelu najavu u slijedećem audio prilogu:



Na upit o trenutnom stanju Damira Rančića, trener Zadra napominje kako se ne zna na koliko vremena je Rančić 'out', dok za ostale kaže kako su spremni za susret s Budućnosti, ali i za skorašnju utakmicu s EuroCupa s Maroussijem te tempo od dvije utakmice tjedno.



Prodaja ulaznica za Zadar - Maroussi

Iz KK Zadar javljeno nam je kako će se prodaja karata za utakmicu sa Maroussijem vršiti u ponedjeljak od 10-17 sati u Jazinama, a u utorak od 9 pa do samog početka utakmice karte će se moći kupiti u Jazinama i na Višnjiku.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.