Davor Perišić: "Račun kluba je i dalje blokiran"
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 18.11.2008 u 16:50.
ZDNews.hr

Davor Perišić Foto: Arhiva


Na adresu portala ZadarSport stiglo je nekoliko desetaka e-mailova u kojima čitatelji pitaju kakvo je stanje u KK Zadar i da li je račun kluba još uvijek blokiran. Ponuakni čestim upitima naših čitatelja kontaktirali smo čelne ljude KK Zadar koji su nam kazali kako je račun kluba još uvijek pod blokadom.

Iako je predsjednik kluba Kristijan Magaš kazao kako će se račun kluba odblokirati najkasnije do danas (utorak 18. studenog), to se nije dogodilo, pa je račun kluba i dalje pod blokadom, a igrači nisu isplaćeni. Iako smo danas i jučer više puta pokušali doći do predsjednika kluba Kristijana Magaša, on se nije javljao na mobitel.

Jedini tko se danas javljao na pozive iz kluba bio je direktor kluba Davor Perišić koji je u kratkom razgovoru za ZadarSport kazao sljedeće: - "Račun kluba, na žalost još uvijek nije odblokiran i svi se nadamo da će se to riješiti vrlo brzo, kroz nekoliko dana." -kratko je kazao Perišić

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.