Tornado na sjevernoj ili južnoj tribini?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 18.11.2008 u 12:45.
ZDNews.hr

Tornado za vrijeme utakmice Zadar - Šibenik (1:0) Foto: ZadarSport (Arhiva)


Iako je navijačka skupina Tornado na već nekoliko domaćih utakmica na Stanovima bila brojčano jača od svojih navijačkih suparnika koji su se redovno smještali na sjevernu tribinu, prema nekim razmišljanjima, navijačima bi najbolje bilo da presele na sjevernu tribinu kako bi se njihovo navijanje još bolje i kvalitetnije čulo.

Naime, otkako su se zadarski navijači preselili s južne tribine na istočnu tribinu, koliko god ih brojčano bilo više, koliko god oni bili glasniji u podršci zadarskim igračima, Tornado se ne čuje jednako na terenu čak i od brojčano manjeg broja gostujućih navijača koji se nalaze na sjevernoj tribini.

Problem je u tome što navijači koji se nalaze na sjevernoj tribini 'puštaju' svoj glas direktno s sjevera prema jugu, pa glas dopire do kraja stadiona, dok s druge strane zadarski navijači, s kraja istočne tribine svoj glas puštaju direktno prema zapadu, pa se njihovo navijanje bolje čuje kod plinare nego na drugom dijelu istočne tribine, pokraj novinarske lože, ali i na terenu.

Neka od sličnih razmišljanja međusobno su podijelili i forumaši portala ZadarSport koji se također slažu da je problem u poziciji zadarskih navijača, a ne u broju navijača, pa vam shodno tome prenosimo jedan od interesantnijih komentara:

Korisnik Psycho: Ne zelin van kvariti raspolozenje, ali... Brate pozicija na stadionu van je jako losa. Iskreno na pola istoka se gostujuci navijaci n puta bolje cuju, neovisno koliki je omjer ljudstva. Tako je bilo na svakoj utakmici, tako je bilo i danas. Tornado se dobro cuje tamo kod one limene zgrade, ja mislin da je Cistoca... I medu zgradama, cak van se i jeka stvara.

Sve diskusije vezane za zadarski sport i Tornado možete pročitati, ali i u njima konstruktivno sudjelovati klikom na ovaj link!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.