Marin Tomasov: "Ovo je najvažnija pobjeda u sezoni do sada"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 16.11.2008 u 20:52.
ZDNews.hr

Marin Tomasov Foto: Arhiva (ZDS)


Nakon pobjede Zadra nad Šibenikom igrači pobjedničke momčadi kazali su svoja viđenja današnje utakmice. Uzeli smo izjave vratara Zadra Andrije Vukovića, strijelca pobjedonosnog pogotka Marina Tomasova te zadnjeg veznog igrača Zadra Ferde Milina:

Vuković: "Mislim da je ovo naša najvažnija pobjeda u dosadašnjem tijeku sezone, jer koliko vidim, Inter je pobijedio u gostima Sesvete i mislim da smo sada uhvatili nekakav priključak za ostatkom. U Maksimir idemo neopterećeni pa ćemo vidjeti kako i što će se nakon toga događati. Bilo je također strašno puno grešaka u primanju, dodavanju lopte, pogotovo u prvom poluvremenu kada smo promašili tri šanse, međutim, na kraju su u Zadru ostala tri boda i to je najvažnije."

Tomasov: "Ovo je najvažnija pobjeda u sezoni do sada, bio je to susjedski derbi koji često završava rezultatima 0-0, 1-1, uvijek neriješeno. Imali smo prilika, bila je dosta tvrda utakmica, ali svaka čast momcima na igri. Mislim da smo zasluženo pobijedili i osvojili tri boda. Pojedinačno imamo kvalitetne igrače koji mogu dobro reagirati u svakom trenutku, a te akcije su plod dobre iz koje se izrodio naš zgoditak."

Milin: "Na kraju je najvažnije da smo pobijedili. Nismo igrali nešto posebno, nekakav gledljiv i atraktivan nogomet. Najbitnije od svega je to da što prije uhvatimo priključak s Interom, Cibaliom i Sesvetama, a u Zagreb idemo rasterećeni." - kazao je za kraj Milin.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.