Malik Dixon: "Sada mi je puno lakše razigravati svoje suigrače"
Piše: | Objavljeno 15.11.2008 u 23:13.
ZDNews.hr


Toni Prostran za sedam minuta postigao je 4 koša, evo što je kazao nakon utakmice: "Pokazali smo na što ciljamo ove sezone – na Euroligu, kroz ovih par kola smo pokazali da možemo dobro igrati i ja se nadam da ćemo uspjeti u svom cilju. Zadovoljan sam svojom igrom."

Rok Stipčević za 17 minuta u igri postigao je 7 kođeva, podijelio 5 asistencija te upisao tri skoka: "Iskreno, očekivao sam da će biti ovakva utakmica, ipak smo mi dosta kvalitetnija ekipa i u puno boljoj formi smo nego što je to Zagreb, međutim, moramo ostati s obje noge na podu jer idemo u goste u Podgorici Budućnosti koja je vrlo agresivna ekipa, ove sezone igraju odlično i mislim da nam je ovo jedna od važnijih utakmica u ovoj sezoni. Što se tiče utakmica konkretno, mislim da previše primamo koševa, nije problem napad. Mislim da možemo još puno podići i da ima još dosta mjesta za napredak."

Jere Macura za 12 minuta u igri postigao je 4 koša te upisao tri skoka, dva u obrani te jedan u napadu : "Bila je ovo uvjerljiva pobjeda, malo možda više od naših očekivanja. Potvrdili smo dobru igru u obrani i napadu i zasluženo smo slavili."

Tome Ružić za 26 minuta u igri upisao je sjajnih 17 koševa uz ukupnu valorizaciju 22: "Otvorilo mi se puno toga na ovoj utakmici. Mislim da sam dobro odigrao. Što se tiče igre Zadra, mislim da smo pokazali da smo jedan od favorita u ovoj ligi i da smo puno bolji od Zagreba. Što se tiče utakmice s Budućnosti, neugodno je to gostovanje, ali nije ništa nepobjedivo. Idemo tamo, dat ćemo sve od sebe i nadamo se osvajanju dva boda."

Igrač utakmice, Malik Dixon za 23 minute u igri postigao je 16 koševa, podijelio 10 asistencija te mu je konačna valorizacija bila 26: "Ja se osjećam dobro na terenu. Mislim da se moja forma popravila u odnosu na posljednjih nekoliko utakmica. Trebalo mi je određeno vrijeme dok se prilagodim i mislim da sam konačno to postigao. Sada kada znam kakve su sposobnosti mojih ostalih suigrača, lakše mi ih je razigravati." - kazao je za kraj Dixon.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.