Preplivati Krku
Piše: P.Č.K. | Objavljeno 7.11.2008 u 23:34.
ZDNews.hr

Juby Johnson - sretan rođendan! Foto: Arhiva (ZDS)


Košarkaši Zadra sutra u 7.kolu regionalne lige traže petu ovosezonsku pobjedu. Protivnik im je vodeća momčad slovenskog prvenstva (omjer 6-0) Krka iz Novog Mesta. Momčad koju vodi bivši strateg Cibone Ivan Sunara ove je sezone u NLB ligi ostvarila tri pobjede i isto toliko poraza. Valja istaknuti kako su dvije od tri pobjede Krke stigle na gostovanjima (Helios, Hemofarm), a jedina momčad koja ih je uistinu razbila bila je Crvena Zvezda.

Sunara će se najviše pouzdati u svog najboljeg strijelca, zadarskog veterana Davora Marcelića, te Amerikanca Shieldsa, a tu je i uvijek neugodni centar Smiljan Pavić. I dok slovenska momčad dolazi u kompletnom sastavu trener Zadra Aleksandar Petrović neće moći računati na dvojicu vrlo važnih igrača koji imaju problema s ozljedama, Jubya Johnsona i Damira Rančića.

Tako će Juby svoj 27. rođendan sutra proslaviti gledajući utakmicu s tribina dvorane Krešimira Ćosića u nadi da će mu suigrači podariti pobjedu i nova dva boda, nužno potrebna kako bi Zadar ostao u vrhu regionalne lige. Utakmica počinje u 19 sati uz izravan prijenos na televiziji VOX, a u isto vrijeme svoje susrete započinju Budućnost i Helios, te Crvena Zvezda i Bosna.

Ranije, u 16 sati sastaju se FMP i Partizan, te Zagreb i Hemofarm, u 20 sati igraju Olimpija i Cibona, a u posljednjoj utakmici dana (20,15) sastaju se Vojvodina i Split.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.