Aco otkazao pressicu uoči Krke, otkazana i prijateljska utakmica sa Splitom?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 6.11.2008 u 6:48.
ZDNews.hr

Aco Petrović - trener KK Zadar Foto: ZadarSport (Arhiva)


Aco po prvi puta otkazao pressicu za novinare! Razlog? - nepoznat!
Press konferencija za novinare, koja se redovito održava četvrtkom (uoči utakmice koju zadar igra kod kuće) po prvi puta otkako je Aco Petrović trener Zadra odgođena je iz za sada nepoznatih razloga. Glasnogovornica kluba, Anamarija Bilan novinarima je u uotorak poslala kratak SMS u kojemu piše: "Ovoga četvrtka neće biti uobičajene pressice s trenerom. Anamarija Bilan, KK Zadar..

Zašto je pressica odgođena?

Očito je kako neozbiljnosti u klubu i dalje ima. Naime, novinarima nije ponuđeno objašnjenje zbog čega je standardna press konferencija koja se održava uoči svake utakmice koju Zadar igra kao domaćin - odgođena dva dana unaprijed...
Jučer su košarkaši Zadra odigrali prijateljski ogled s domaćim rivalom Borik Puntamikom. Utakmica je završila neriješeno 76-76, a treneri obje momčadi odlučili su kako se produžeci neće igrati te je rezultat 76-76 uzet kao konačni.

Kao što znamo, trener Zadra Aco Petrović prošlog tjedna počeo je s odigravanjem oglednih utakmica kako bi svoje igrače što bolje pripremio za utakmice EuroCupa koje će Zadrani uskoro početi igrati.

No, kako neslužbeno doznajemo od izvora bliskog KK Zadar, trener Zadra Aco Petrović odlučio je prekinuti seriju prijateljskih utakmica. Naime, nakon neriješenog dvoboja s Borik Puntamikom navodno je odlučio kako se odgođena utakmica sa Splitom (koja se trebala odigrati 5. listopada u Krešinom domu) ipak neće odigrati sljedeće srijede 12. listopada, za kada je zakazana, pa će tako izabranici Ace Petrovića i stručni stožer sami poraditi na igri i uvježbavanju.

Iako smo pokušali doći do odgovora zbog čega je utakmica sa Splitom još jednom otkazana, to nam do zaključka ovog članka nije pošlo za rukom.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.