Sramotan pristup Zadra, Borik umalo slavio: KK Zadar - KK Borik Puntamika 76-76
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 5.11.2008 u 21:05.
ZDNews.hr

Roko Čiklić, bivši igrač Zadra za Borik Puntamiko postigao je 15 koševa Foto: Arhiva (ZDS)


Aco Petrović i Tiho Bujan protiv produžetaka
Kako doznajemo od izvora sa današnje utakmice, ni trener Zadra Aco Petrović, ni trener Borik Puntamike Tiho Bujan nisu htjeli igrati produžetke pa je rezultat 76-76 upisan kao konačan.
Iznenađenje u Krešinom domu!!! Košarkaši Zadra danas su odigrali prijateljsku utakmicu s gradskim rivalom Borik Puntamikom. Očito dobro pripremljeni igrači Borik Puntamike danas su zadali podosta problema 'starijem bratu' – momčadi KK Zadar.

Da bi iznenađenje bilo još veće, valja istaknuti podatak Iako je Borik Puntamika imala osjetnu prednost nad Zadranima, (u jednom trenu čak i +17) a konačni rezultat bio je 76-76.

Kod Zadra su se istakli Dixon sa 24, Macura sa 15 te Garnett sa 11 postignutih koševa. Za Borik Puntamiku Žorž je postigao 17, Čiklić 15 te Dević 12 koševa.

Prema riječima jednog od igrača, Zadrani su djelovali dosta uspavano dok su igrači Puntamike bili raspoloženi i pogađali 'sve živo'. Također, naš izvor napominje kako su igrači Zadra jako loše pristupili utakmici, što je Borik jako dobro iskoristio te je dominirao utakmicom.

Nakon utakmice, razgovarali smo s igračem Zadra Hrvojem Perićem koji nam je kazao kako je krajnji rezultat bio bolji za Zadar nego za Borik:

"Mislim da smo jako loše i dekoncentrirano otvorili utakmicu, na brzinu smo ispucali neke šuteve i Borik je iskoristio našu neopreznost svojom niskom postavom. Smatram kako sam ja osobno katastrofalno odigrao, prije svega imao sam loš pristup i to je jedan od razloga moje loše igre. Mislim kako s ovim pristupom ne možemo daleko, a uvjeren sam da je ovo bio posljednji put da smo ovako pristupili jednoj utakmici. Mislim kako krajnji rezultat bolji za nas nego za Borik." - kazao je Hrvoje Perić u razgovoru za Zadarsport nakon utakmice.

Nadamo se kako se ovakav sramotan pristup neće ponoviti u 7. Kolu NLB Lige kada u Krešinom domu gostuje Krka.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.