Sutra u Krešinom domu: KK Zadar - KK Borik Puntamika
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 4.11.2008 u 17:00.
ZDNews.hr

Rok Stipčević - KK Zadar Foto: Arhiva (ZDS)


Nakon utakmice protiv Heliosa, trener Zadra Aco Petrović najavio je dvije prijateljske utakmice, jednu u Splitu protiv Splita, a drugu u Zadru, također protiv Splita. Trener Zadra također je kazao kako će Zadar do početka EuroCupa svaki tjedan igrati po dvije utakmice, jednu regularnog dijela NLB Lige te jednu prijateljsku.

Prva prijateljska utakmica između Zadra i Splita (88-99) odigrana je 29. Listopada u Splitu, dok se druga trebala odigrati sutra u Zadru. Pošto je već unaprijed dogovorena utakmica sa Splitom u domu Kreše Ćosića otkazana, Zadar će sutra s početkom u 18 sati odmjeriti snage s domaćim 'mlađim bratom', momčadi pod vodstvom Tihe Bujana, Borik Puntamikom.

Direktor kluba Giuseppe Giergia u razgovoru za ZadarSport potvrdio je kako je utakmica sa Splitom odgođena te kako će Zadar sutra odigrati utakmicu s Borik Puntamikom: "Istina je, utakmica sa Splitom je odgođena pa ćemo sutra odigrati prijateljski dvoboj s Borikom, s početkom u 18 sati."

Utakmica je, baš kao i sve prijateljske/pripremne utakmice ove sezone – zatvorena za javnost.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.