Datković: "Ne smiju nam se događati jeftine greške u obrani"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.11.2008 u 23:37.
ZDNews.hr


Nakon utakmice 13. Kola 1.HNL u kojoj su Zadar i Slaven Belupo odigrali 1-1, u prostorijama NK Zadar održana je press konferencija za novinare na kojoj su treneri Ivica Datković i Milan Petković ponudili svoja viđenja današnje utakmice.

Milan PetkovićMilan Petković, NK Slaven Belupo:

"Mislim kako je ovo bila jedna sadržajna utakmica gdje su obje momčadi preuzele rizik dolaska do pobjede. Mislim da publika koja je danas bila na Stanovima može biti zadovoljna, meni je osobno žao što nismo pobijedili jer smo kod 1-0 imali nekoliko dobrih prilika, nismo zabili drugi gol, međutim, igra se devedeset minuta i smatram kako je rezultat 1-1 realan.

Jesam li zadovoljan bodom? S obzirom da smo imali nekoliko izglednih prilika, ostaje žal za time što nismo postigli drugi pogodak. Bili smo na gostovanju Zadru koji se diže iz utakmice u utakmicu, ovo im je četvrta utakmica bez poraza i oni su u jednom dobrom ritmu. Mi smo mogli pobijediti, no, ako ne možeš pobijediti, odigraj barem neriješeno."
– kazao je Petković


Ivica DatkovićIvica Datković, trener NK Zadar:

Mislim da je ovo bila jedna utakmica koja je pokazala da Zadar može igrati, međutim, ono čega sam se pribojavao prije samog početka utakmice je istrošenost u ove dvije teške utakmice i sigurno je da Zadar nije bio 'pravi' danas – onakav kakav bi trebao biti. Međutim, na kraju moramo biti zadovoljni s obzirom da smo gubili veći dio utakmice te da smo na kraju izjednačili. Što se tiče realizacije, mislim da je igračima malo pala koncentracija.

Mislim da je nedopustivo da nam se događaju neke stvari u igri, prije svega mislim na obranu gdje još dosta moramo poraditi. Opet nas je Belupo kaznio zbog loše igre u obrani. Još jednom bih čestitao svojim igračima što su smogli snage da odigraju kvalitetno, Belupo je isto tako bio korektan, ali mislim da na kraju možemo i jedni i drugi biti zadovoljni. Mislim također da je publika bila zadovoljna utakmicom."
- zaključio je pressicu Datković.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.