Bez Jubya na Hemofarm
Piše: Ivan Miljković | Objavljeno 1.11.2008 u 1:32.
ZDNews.hr

Juby Julius Johnson Foto: Arhiva (ZadarSport)


U nizu teških gostovanja koja Zadar ima na rasporedu u ovom prvom djelu NLB lige je i ovaj dvoboj sa Hemofarmom u Vršcu. Za Zadrane najveći hendikep predstavlja izostanak Juby Johnsona koji će zbog ozljede prepona biti dva tjedan izvan parketa. Dobra vijest je da se je u momčad potpuno vratio Jere Macura koji je u srijedu jako dobro odigrao u prijateljskom susretu sa Splitom.

Nakon Cibone i Partizana, Hemofarm je sigurno još jedan zahtijevan protivnik na strani za momčad Zadra. Ekipa je to koja se nije puno mijenjala u odnosu na prošlu sezonu. Rawle Marshall je otišao u Cibonu, ali je kao njegova zamjena iz FMP-a stigao također odličan šuter Bojan Krstović. Prvo ime srpske momčadi je robusni centar Vladan Vukosavljević uz kojeg sve više do izražaja dolazi talentirani Milan Mačvan.

Na vanjskim pozicijama tu su još i precizni Slovenac Nebojša Joksimovič, te na poziciji organizatora igre Stefan Marković i Miljan Pavković kojeg Zadrani od lanjskog polufinalnog dvoboja u Ljubljani ne pamte po dobrom.

Momčad iz Vršca na početku ove sezone igra toplo-hladno. Počeli su pobjedom protiv Cibone, a prošlo kolo ubilježili su domaći poraz od Krke. Tako da se dobrom igrom u napadu i obrani sigurno ovdje mogu pokupiti dva boda koja bi Zadru puno značila.
Utakmica počinje u subotu u 20 sati i 15 minuta uz izravan prijenos na televiziji VOX.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.