Pobjeda Borika u Trogiru
Piše: Ivan Miljković | Objavljeno 1.11.2008 u 0:33.
ZDNews.hr

Roko Čiklić postigao je 15 koševa za Borik Puntamiku Foto: Arhiva (ZadarSport)


Drugo kolo zaredom momčad Borika odigrala je u gostima, ovaj put kod novih prvoligaša u Trogiru. Za ovaj dvoboj Bujan nije mogao računati na svoja dva unutarnja povrijeđena igrača Ivicu Grgurovića i Antu Đuguma.

Usprkos tome zadarska momčad vrlo je uvjerljivo i efikasno započela susret i već u samom početku stekla veliku prednost. Predvođeni raspoloženim trojcem Rokom Čiklićem, Marinom Jurjevićem i Antom Devićem na poluvremenu su već imali prednost od 19 poena.

U drugom djelu Trogirani su pokušavali u dva navrata dostići tu prednost, pa su četiri minute prije kraja došli čak na samo dva poena zaostatka. No Puntamičani ipak nisu dopustili takav preokret, te su mirno utakmicu u svoju korist priveli kraju.

Marin Dević sa 20 poena, te Roko Čiklić sa 15 predvodili su Borik do ove pobjede. Dok je najefikasniji igrač utakmice bio Trogiranin Toni Bizaca sa 32 postignuta koša.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.