Aco: "Iznimno sam pogođen s tom kaznom jer me se u isti koš stavlja s Vujoševićem"
Piše: S.Dalmacija | Objavljeno 31.10.2008 u 2:11.
ZDNews.hr

Aco Petrović Foto: Arhiva (ZadarSport)


Nije trebalo dvojiti o tomu hoće li Aco Petrović reagirati na novčanu kaznu u iznosu od 6.000 eura, koju je njemu i kolegi mu Dušku Vujoševiću, zbog "verbalnoga delikta", izrekao Josip Bilić, direktor NLB lige.

- Iznimno sam pogođen s tom kaznom jer me se u isti koš stavlja s Vujoševićem. Koliko se sjećam samo sam komentirao suđenje na utakmici ( Partizan – Zadar op.p.), koje je bilo kakvo je bilo.

Dok je Vujošević nakon te utakmice pronašao čitavu urotu. Svaki dan je komentirao sve što se događa u regionalnoj ligi. Sramotno je da smo Vujošević i ja u istoj kazni. - poentirao je Aco.

Jasno, tu nije bio kraj priče. U nastavku pogledajte...

- Ovaj ću put personificirati i neću reći oštećen je Zadar da bi to dobilo na težini. Naime, radi se o drami u tri čina. Prvo sam pokraden, nakon toga sam govorio istinu koju nitko nije demantirao. Treći čin je 6.000 eura kazne. Ako tu vidite ikakav smisao i logiku onda ne znam što bih rekao – veli Petrović.

I ovo nije sve!

- Žaliti se neću s obzirom da znam koliko respekta prema meni i Zadru ima čovjek koji je potpisao kaznu. Neću se žaliti ni zbog toga jer sasvim sam siguran , kakvo je sad stanje u državi, mogao bih dobiti i dugotrajnu kaznu zatvora. - zaključio je Aco.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.