KK Zadar se ogradio od jučerašnjih grafita i povika; Mario Gavran osudio ustaške povike
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 26.10.2008 u 14:40.
ZDNews.hr

Foto: ZDS


Iz Košarkaškog kluba Zadar nam je stiglo službeno priopćenje kluba u kojemu predsjednik uprave, Kristijan Magaš oštro osuđuje jučer postavljene transparente na utakmici Zadar – Helios.

"Košarkaški klub Zadar se službeno ograđuje i osuđuje neprimjereno navijanje i transparente uvredljivog sadržaja s utakmice K.K. Zadar i K.K. Helios Domžale koja se odigrala u subotu 25. listopada u 19 sati. Također oštro osuđujemo bilo kakvo slično ponašanje na utakmicama koje že se odigrati u budućnosti te se pridružujemo nastojanjima Vlade RH u suzbijanju huliganstva na sportskim priredbama. Želja je KK Zadar da naši navijači budu primjer pravog sportskog navijanja i tolerancije na sportskim terenima." – stoji u priopćenju.

U razgovoru za ZadarSport, Kristijan Magaš kazao je kako klub oštro osuđuje i navodne slike Ante Pavelića koje su se prema njegovim riječima pojavile na južnoj tribini.

Predsjednik udruge navijača Mario Gavran kazao je kako na tribini nije bilo nikakve slike Ante Pavelića već se radi o slici Ante Gotovine koja je već napravila određenu pomutnju u Jazinama. Kazao je i kako bi određenoj mlađoj populaciji iz Tornada trebalo objasniti neke stvari te kako tih povika više ne bi trebalo biti (op.a. - 'ajmo ustaše'). Također je osudio pozivanje na ustaštvo i povike 'ubij srbina'.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.