Hrvoje Perić: "Iz ove utakmice moramo izvući neke pouke"
Piše: H.Bajlo | Objavljeno 25.10.2008 u 23:29.
ZDNews.hr


Hrvoje Perić – jedan od boljih igrača u redovima Zadra ponovno je bio i najbolji skakač sa čak devet skokova. Perić je zabio i 10 koševa uz šut za dva 5/8.

"Mislim da smo loše otvorili utakmicu i pustili im dosta laganih poena, kasnije nikako nismo mogli prelomiti utakmicu kada smo falili dva otvorena šuta, a kasnije i neke zicere. Sve u svemu, možemo biti zadovoljni samo s pobjedom, iz ove utakmice trebamo izvući pouke i koncentrirati se na iduće gostovanje u Vršcu."

Najbolji igrač utakmice bio je iz redova Zadra – Dejan Ivanov sa 19 postignutih koševa i 7 skokova:

"Zadovoljan sam sa osvojena dva boda. Zadar konstantno igra teško protiv Heliosa. Kada sam igrao u Splitu bilo je isto tako. Oni su takva momčad, mislim da nikome ne bi odgovarali. Ni Partizanu, ni Tau Ceramici. Oni uvijek igraju na sto posto."

Rok Stipčević uz 9 postignutih koševa imao je i tri asistencije:

"U samoj najavi sam govorio da će biti teška utakmica za nas. Helios, i općenito slovenske ekipe nam ne odgovaraju. Igraju atipičnu košarku sa dvije četvorke i sve preuzimaju. Bez obzira na rezultat, ova dva boda vrijede jednako kao ona dva osvojena protiv Bosne kad smo pobijedili 44 razlike."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.