Ferdo Milin: "Dobrom igrom možemo do bod(ov)a"
Piše: H.Bajlo | Objavljeno 24.10.2008 u 8:39.
ZDNews.hr

Ferdo Milin Foto: Arhiva (ZDS)


'Zadnji vezni' Zadra Ferdo Milin u razgovoru za ZadarSport kazao je kako zadovoljan sa serijom dobrih igara Zadra. Naglašava kako je promjena na vratima dobro djelovala na momčad. O novom treneru Ivici Datkoviću misli sve najbolje te smatra kako je promjena trenera djelovala vrlo dobro na igrače.

'Datković dobro radi svoj posao'

"Ivica Datković je trener koji je Novalju iz pete lige vratio u kvalifikacije za prvu ligu i sigurno je da se radi o kvalitetnom treneru. Zebić je dobro radio svoj posao, no trebao se dogoditi ovaj pozitivni šok, koji se i dogodio te smo na kraju dobili novog trenera. Razlika između Datkovića i Zebića je u tome što Datković treninzima prilazi više 'dubioznije' i s više analize. Da se razumijemo, Zebić je odličan trener i ono što je on napravio sa Zadrom u dvije godine je vrlo, vrlo dobro."

'Vuković je odličan golman'

"Promjena na golu dobro je djelovala na sve nas jer je Vuković odličan golman. Branio je u Mosoru i u Novalji kod Datkovića. Bio je i treći golman Hajduka tako da je samo bilo pitanje vremena kada će se pokazati u najboljem svijetlu, a to se dogodilo u posljednje dvije utakmice kada je bio naš najbolji igrač."

Hajduk je jak, ali mi dobrom igrom možemo do boda

"Hajduk je dosta jak i ne treba ih podcjenjivati. Od vremena kada sam ja tamo igrao gotovo da se sve promijenilo u igračkom kadru. Dovedeni su novi dobri igrači. Smatram kako dobrom igrom i dobrim zalaganjem na terenu možemo doći minimalno do boda, što nam je i cilj u toj utakmici. Nadam se punom stadionu i minimalno bodu protiv Hajduka." - zaključio je Milin

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.