Želimir Terkeš: "Bod protiv Hajduka bio bi odličan"
Piše: H.Bajlo | Objavljeno 24.10.2008 u 8:12.
ZDNews.hr

Želimir Terkeš - najbolji strijelac 1.HNL za sezonu 07/08 Foto: Arhiva (ZDS)


Opće je poznata činjenica kako Želimir Terkeš rijetko daje izjave za medije, a prava je rijetkost da ćete u nekim medijima, bilo da se radi o elektronskim ili tiskanim pročitati njegov osvrt na neku utakmicu ili najavu sljedeće. U razgovoru za ZadarSport, Terkeš je kazao kako mu fali igre. Naglašava kako će sve ostalo doći samo prirodnim tokom, ali je bitno da igra i sakuplja minutažu u nogama. Najbolji strijelac HNL-a za sezonu 2007/08 ove godine imao je zdravstvenih poteškoća (operacija trbušnog zida) pa je logično da se nije naigrao u prvih deset kola. Njegove prave igre tek dolaze.

'Bod protiv Hajduka bio bi odličan'

"Ovaj bod protiv Zagreba nas je malo 'digao'. Trebamo krenuti u igru tako da ne izgubimo. Tri boda bi bila odlična, ali trebamo samo ne izgubiti utakmicu radi samopouzdanja da možemo nastaviti dalje. Sigurno je da je bitna pobjeda, ali s obzirom da svi znamo kako je Hajduk dobra momčad, neće biti loše niti ako osvojimo jedan bod."

Datković – pozitivni šok

"Istina, to je bio pravi pozitivni šok, iako smo s njim proveli tek dva tjedna pa je rano za govoriti nešto više, ali sigurno je da se nešto pozitivno dogodilo i da djelujemo bolje. Nije tu Zebić kriv već je trebalo možda ovako nešto s novim trenerom da se u glavama igrača pomaknu neke stvari."

Terkeš je prošle sezone bio najbolji strijelac lige, no zbog zdravsvenih problema dosta je izbivao s terena. Nakon operacije trbušnog zida spreman je te napominje kako mu je potrebna igra. Golovi i ostalo će doći...

"Imao sam nekih problema s trbušnim zidom, no s operacijom je sve riješeno i ja se nadam da ću protiv Hajduka dobro odigrati. U biti, više mi je potrebna igra, a ostale stvari će doći s vremenom, pa tako i golovi. Trenutno sam na 80% svojih sposobnosti i ja se nadam da ću se što prije vratiti u momčad kako igrački tako i golgeterski i tako pomoći svojim suigračima, tako i samome sebi da se što prije izvučemo iz ove situacije." - zaključio je Terkeš.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.