Aco Petrović: "Vujoševiću se toleriraju svakakvi ispadi"; "Helios je agresivan i neugodan"
Piše: H.Bajlo | Objavljeno 23.10.2008 u 14:58.
ZDNews.hr

Aleksandar Petrović i Rok Stipčević Foto: H. Bajlo


Povodom nedavno odigrane utakmice 4. Kola NLB lige između Zadra i Partizana, trener Zadra Aleksandar Petrović okupljenim novinarima još jednom je iznio svoje viđenje cijele situacije te je iznio nekoliko novih i interesantnih podatak među kojima je i onaj kako smatra da su kontrolori i delegati utakmice Zadar – Partizan sami po završetku utakmice uvidjeli da je u suđenju bilo dosta nepravilnosti. Trener Petrović o Heliosu je kazao kako su iznimno agresivni i neugodni te je dodao kako se nikako ne smiju podcijeniti.

Bez Macure i protiv Heliosa

"Macura već deset dana ne trenira i neće biti u rosteru. Rančić također nije trenirao radi povrede leđa, dok Juby nije trenirao radi problema sa preponama. Što će biti s Jubyem i Rančićem vidjet ćemo danas popodne nakon treninga." – kazao je Petrović.

Stipčević: "Partizan je potpomognut sucima"

U uvodnom dijelu, riječ je imao mladi play-maker Zadra Rok Stipčević koji je kazao kako smatra da su igrači i klub izvukli neke pouke nakon utakmice s Partizanom. Dodao je također kako je očigledna pomoć sudačke trojke bila na strani Partizana:



Pouka

Na novinarski upit o kojim se poukama radi, trener Zadra Aleksandar Petrović je kazao kako će se prije svega morati vidjeti kakav je sudački kriterij te će se morati vidjeti što 'on dozvoljava':



'Kontrolori i delegati su i sami uvidjeli da je suđenje bilo loše'

Trener Zadra vratio se na suđenje protiv Partizana te je također kazao kako smatra da su kontrolori i delegati suđenja već sami po završetku utakmicu registrirali kao negativnu u sudačkom kontekstu:



'Helios je iznimno neugodan i agresivan'

O rosteru Heliosa trener Petrović kazao je kako je on iznimno agresivan i neugodan. Naglasio je kako je želja njega osobno i svih igrača da ljudi ne procjenjuju ime protivnika već da dođu podržati KK Zadar bez obzira tko je protivnik s druge strane:



'Duli je dozvoljeno apsolutno sve, a nama ostalim trenerima se zamjeraju i najmanje stvari'

Trener Zadra još se je jednom vratio na suđenje sa utakmice Zadar – Partizan te je kazao kako je shvatio da ne vrijede pravila za sve isto. "S jedne strane Dule Vujošević može napraviti apsolutno sve, vrijeđati apsolutno sve, a da ne dobije, paradoksalno, niti jednu tehničku, a s druge strane, uvjetno rečeno, mi svi obični treneri ukoliko budemo imalo agresivniji odmah dobivamo tehničku grešku."



Detaljna analiza šest krucijalnih sudačkih pogrešaka

Petrović je nastavio sa detaljnim izlaganjem, kako ih on zove, - "šest sigurnih prekršenih sudačkih odluka koje su direktno naštetile Zadru", pa ih je nabrojio redom te ih detaljno pojasnio:



'Je li bre, dali bi tako sudio u Zadru?'

Na novinarsku konstataciju kako je Vujošević za 'Kurir' kazao da se njegovo ponašanje u Pioniru ne razlikuje od Acinog ponašanje u Jazinama, trener Zadra burno je odgovorio kako bi bilo iznimno glupo vraćati se na utakmicu koja se dogodila prije godinu dana. "Ja se više niti ne sjećam kako sam se tada ponašao ja niti kako se ponašao on." Dodao je i kako je Vujošević stalno sucima upućivao opaske tipa "Je li bre, da li bi tako sudio u Zadru?":



Ivanov kao žrtva suđenja 'kontra' Zadra

"Ako pogodite igrača s namjernim igranjem laktom u glavu, to je automatski nesportski faul. Najveća žrtva u čitavom slučaju bio je Ivanov koji je dobio treću, četvrtu i petu osobnu za prekršaje koji nisu postojali." - zaključio je Petrović:

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.