Rok Stipčević: "Žao mi je radi poraza, a o suđenju će se još pričati"
Piše: H.B. | Objavljeno 19.10.2008 u 4:56.
ZDNews.hr

Rok Stipčević Foto: Arhiva (ZDS)


Nakon utakmice 4. kola NLB lige između Partizana i Zadra razgovarali smo s Rokom Stipčevićem, mladim 'playmakerom' Zadra koji se je svojim dosadašnjim dobrim igrama ozbiljno nametnuo treneru te će ove sezone dosta ozbiljnije konkurirati za mjesto u prvoj momčadi. Evo što je Rok kazao u razgovoru za ZadarSport nakon poraza u Beogradu:

"Žao mi je poraza i u ovom trenu mi je isto jesmo li izgubili sa tri ili sa 30 razlike. Iako Partizan godinama dominira regionalnom ligom, mi smo jučer imali šansu pobijediti ih. Znamo također da su u Beogradu padale velike momčadi poput Panathinaikosa, Tau Ceramice i drugi veliki klubovi.

Što se samog poraza tiče, sigurno je da će mi za nekoliko dana biti drago da smo izgubili sa tri a ne sa 30 koševa razlike jer u bilo kojoj daljnjoj kombinaciji to je prihvatljiva i dostižna razlika.

Iako ne želim komentirati suđenje, mislim kako su suci dozvolili grublju i prljaviju utakmicu i mogu reći da je Partizan u većem dijelu utakmice to bolje koristio. Mislim da će se o ovoj temi još razgovarati narednih dana."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.