Zadar - Jasenice 7-0: Mitrović, Rašo, Pletikosić, Župan i Terkeš zabili po dva gola u dvije utakmice!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 16.10.2008 u 0:41.
ZDNews.hr

Ante Mitrović - dva gola u dvije utakmice! Foto: Arhiva (ZDS)


Jučer su nogometaši Zadra odigrali još jednu u nizu pripremnih/trening utakmica uoči nastavka 1.HNL kada Zadrani u nedjelju gostuju u Zagrebu protiv istoimenog protivnika. U Novigradu je odigrana utakmica između Zadra i Jasenica u kojoj je Zadar slavio sa 7-0. Strijelci za Datkovićeve izabranike bili su: Rašo, Terkeš, Župan, Parmaković, Pletikosić, Mišlov i Mitrović.

Iako se radi o niželigaškim protivnicima, veseli činjenica kako su Zadrani u dvije utakmice postigli 15 golova, a u strijelce se čak dva puta upisao do sada 'zaleđeni' Ante Mitrović. Također, u dvije prijateljske utakmice dva gola postigli su Jozo Pletikosić, Dragan Župan, Marko Rašo i Želimir Terkeš.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.