Tornado Zadar: "Uprava KK Zadar izigrala je svoje navijače darivanjem sutkinje Tatić"
Piše: UN Tornado Zadar | Objavljeno 13.10.2008 u 18:07.
ZDNews.hr


Ponukani objavom nekoliko hrvatskih dnevnih novina, Udruga navijača Tornado Zadar želi demantirati novinske natpise o darivanjo cvijeća sudkinji Jasmini Tatić prije početka susreta Zadar – Bosna.

Tornado Zadar kroz svoju povijest pljeskom je dočekao iznimno mali broj suparničkih igrača, a i ti igrači su nečim zadužili ovaj grad i klub. Uz poštovanje mladoj sutkinji kojoj želimo dugu i uspješnu karijeru, jednostavno ne vidimo razlog da se ikome u našem domu, gdje protivniku trebaju klecati noge od straha i prije početka utakmice, udjeljuju razni pokloni i rade raznorazne ceremonije.

Tornado ima za misiju da prenese paklenu atmosferu i u novu dvoranu, da opet protivnici dolaze u Zadar sa "deset koševa manjka“ i da odlaze fascinirani atmosferom koju samo ovaj grad zna napraviti. Za to nam nije potrebno dodvoravajnje sucima, delegatima, suparničkim igračima, televizijskim kamerama i svima ostalima koji naš dom posjete jednom u sezoni...

Stoga mi se još jednom ograđujemo od darivanja i skandiranja mladoj sudkinji, a uprava našeg kluba se može i ovaj put zapitati jeli izigrala svoje navijače kad na 43 rođendan Tornada umjesto bar simboličnog čestitanja svojim najvjernijima, pred našim očima dariva mladu gospodičnu iz Novog sada.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.