Ivana Vukić: "Televizija VOX prenosit će sve domaće i gostujuće utakmice KK Zadar koje HTV ne bude prenosio"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 11.10.2008 u 1:41.
ZDNews.hr

Ivana Vukić - glavna urednica televizije VOX Foto: Tv VOX


Već smo se odavno navikli kako HTV ignorira košarkaške utakmice PH i NLB Lige, a nije im strano niti ignoriranje i odbijanje prijenosa utakmica hrvatske košarkaške reprezentacije. S druge strane, zadarska lokalna televizija VOX izborila je ugovor s NLB Ligom te je na taj način otkupila prava na prijenos svih utakmica KK Zadar bilo da se radi o domaćim ili gostujućim utakmicama, naravno, ukoliko se u sve ne umiješa 'veliki brat' i odluči prenositi neku od utakmica, u što čisto sumnjamo.

Sjetimo se samo tragične priče kada HTV nije htio prenositi finalnu utakmicu Cibone i Zadra radi odbojke na pijesku…

Razgovarali smo s Ivanom Vukić, glavnom urednicom televizije VOX koja ne skriva oduševljenje postignutim uspjesima.

Konačno izravni prijenosi iz Vršca, Beograda, Ljubljane…

"Mi smo se generalno dogovorili s NLB Ligom i sve smo stavili na papir tako da sve one utakmice koje ne budu u izravnom prijenosu na HRT-u svakako će biti kod nas bilo da je rijeć o Beogradu, Vršcu ili bilo kojem drugom gradu. Jedina zapreka su eventualni tehnički problemi koji se mogu dogoditi, no do sada ih nije bilo tako da mislim da će sve biti u najboljem redu i zadarski gledatelji će moći uživati u utakmicama KK Zadar."

Koliko ste zadovoljni s povratnim informacijama zadarskih gledatelja?

"Jako smo zadovoljni sa povratnim informacijama i prijemom kod zadarskog ali i šireg gledateljstva. U početku, kada smo počeli s prijenosima bilo je nekih sitnijih poteškoća sa KK Zadar i sa HKS-om no to se vrlo brzo riješilo. Mislim da Zadar zaslužuje takvo nešto jer i sami znate da je košarka dosta marginalizirana na nacionalnoj televiziji tako da mislimo da košarkaški grad kao što je Zadar svakako to zaslužuje. Jako smo zadovoljni i sa novim iskorakom, naime, kao što sam već rekla, putovat ćemo u druge države i prenositi utakmice Zadra direktno na televiziji VOX."

Tehnološki opremljeniji nego lani

"Moram kazati da smo u prijenosima iz Zagreba i lani imali usporene snimke. Nekada smo malo bolje tehnološki opremljeni nekad malo lošije. Sve ovisi o trenutku kako smo slobodni, no i sami znate kako radite u medijima ako ima previše posla i previše informacija da se jednostavno sve ne stiže, no mi smo zadovoljni, a nadam se da su i gledatelji zadovoljni.

Još jednom da ponovim, sve utakmice koje ne bude prenosio HTV prenosit će televizija VOX jer imamo dogovor sa NLB Ligom i imamo pravo prijenosa svih utakmica KK Zadar ukoliko nacionalna televizija ne odluči prenositi neku od utakmica." – kazala je za kraj glavna urednica televizije VOX Ivana Vukić

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.