Alen Abaz, trener Bosne: "Čestitke Zadru na zasluženoj pobjedi"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 11.10.2008 u 0:32.
ZDNews.hr

Alena Abaz i Aleksandar Petrović


Nakon visoke pobjede Zadra nad Bosnom u 3. kolu NLB lige, trener Bosne Alen Abaz i trener Zadra Aleksandar Petrović iznijeli su svoje viđenje današnje utakmice na press konferenciji za novinare održanoj netom nakon utakmice.

Trener Bosne Alen Abaz kazao je kako nije zadovoljan igrom svoje momčadi. Kazao je kako je prosjek igrača u Bosni 23 godine te je dodao dodao kako smatra da Zadar ima velike izglede u lovu na titule PH i NLB Lige:



S druge strane, trener Zadra Aleksandar Petrović kazao je kako je Zadar u prvih osam dana nakon početka prvenstva napravilo perfektan posao, međutim, kazao je kako je onaj glavni dio tek pred njima:



Na novinarski upit da prokomentira debi Marlona Garnetta, Petrović je kazao kako ga je on 'markirao' već 15. lipnja te je dodao kako je Garnett dok je igrao za Split bio opterećen te je morao postizati 30 koševa kako bi njegova momčad pobjedina, drugim riječima sve je bilo upereno u Garnetta, što nije slučaj u Zadru:

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.