Ivica Datković novi trener NK Zadar. U subotu u 16 sati pripremna utakmica u Zemuniku
Piše: H.B. | Objavljeno 9.10.2008 u 19:33.
ZDNews.hr

Novica Erlić, Josip Bepo Bajlo i Ivica Datković Foto: H.B.


Na današnjoj press konferenciji za novinare predstavljen je novi trener NK Zadar – Ivica Datković. Datković je do sada vodio močad Novalje i Paga, a trenutno se nalazi na službenoj funkciji instruktora Ličko – Senjske županije. Kazao je kako će uvesti red, rad i disciplinu te je dodao kako nema povlaštenih igrača, niti u kojem smislu.

Novica Erlić, direktor NK Zadar kazao je pred okupljenim novinarima kako momčadi trenutno nema nikakve krize osim one rezultatske:



Na novinarski upit koga je trenirao osim Novalje, Datković je kazao kako je tri mjeseca bio na klupi Paga dok se klub nalazio u trećoj ligi. Napominje kako je njegova momčad u jesenskom dijelu bila četvrta te dodaje kako smatra da je to bio najveći rezultat koji je NK Pag ikada ostvario:



Novi trener nogometaša Zadra već je protiv Rijeke (0:3) detektirao neke stvari koje su ga zasmetale te se osvrnuo i na te probleme:



Datković kaže kako nema privilegiranih niti onih koji 'moraju igrati'. Kazao je također kako će se raditi po njegovom ili nikako, dakle, red, rad i disciplina. Smatra kako se još dosta posla treba napraviti na 'taktičkoj disciplini'. Kazao je također kako nije trener koji se zanosi protivničkom taktikom već nameće svoju vrstu igre:



Pomoćnika prvog trenera i dalje, baš baš kao i kod Zebića ostaje Zvonimir Jurić. Trener vratara i dalje je bivši vratar Zadra Tomislav Rogić Tumba dok će se za kondiciju i dalje brinuti Šime Tomašević.

U subotu protiv Zemunika, u srijedu protiv Jasenica
Zadrani utakmicu 11. kola 1.HNL igraju 19. Listopada sa Zagrebom, no do te utakmice Datkovićevi izabranici odradit će dvije pripremne utakmice. Prva je na rasporedu u subotu 10. listopada protiv Zemunika u Zemuniku (16 sati), dok je druga zakazana za srijedu kada će Zadrani odmjeriti snage sa Jasenicama u Novigradu (16 sati). Zbog tri žuta kartona utakmicu protiv Zagreba propustit će Ante Puljić i Jozo Pletikosić

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.