Nevjerojatno: Juby Johnson donirao Tornadu 6000 kn i omogućio put u Zagreb!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 6.10.2008 u 22:15.
ZDNews.hr

Zadarski miljenik - Juby Johnson Foto: 057info.hr


Juby Johnson jučer je po tko zna koji put dokazao kako njegovo srce u potpunosti kuca za Zadar i Tornado. Iako svaki dan popularnom Vlaji nakon gotovo svakog treninga daje određenu svotu novca, kupuje mu patike i odjeću, Juby je jučer učinio nešto nesvakidašnje, nešto što niti jedan igrač Zadra do sada nije napravio.

Nazvao je jednog od predstavnika navijačke skupine Tornado kako bi ga upitao dolazi li Tornado na utakmicu u Zagreb, na što je dobio odgovor kako se skuplja novac za prijevoz i ostali popratni sadržaj za gostovanje. Kako doznajemo od našeg izvora iz Tornada, Juby je upitao koliko sve skupa košta uključujući rekvizite i prijevoz.

Nakon što je dobio odgovor da bi sve skupa trebalo koštati približno 6000kn, rekao je kako mogu kod njega odmah doći po cijeli iznos – 6000kn! Na veliko iznenađenje svih članova Tornada, Jubyev novac nalazi se u pravim rukama i uopće ne sumnjamo kako bučna podrška s tribine sutra neće nedostajati, što se Tornada tiče! Juby je ovom gestom po tko zna koji put pokazao što misli o gradu u kojemu već pet godina živi te o klubu čiji dres ponosno nosi petu sezonu za redom.
Poznata je također i žalosna činjenica kako KK Zadar ne sudjeluje u financiranju Tornada, a samo je nekoliko firmi uvijek s Tornadom te im konstantno pomažu u rješavanju financijskih poteškoća te im omogućavaju neke stvari koje ne bi bile moguće bez financijskih 'injekcija'.

Nazvali smo i samog Jubya da provjerimo što se uistinu dogodilo.

Pozdrav Juby, kako teku pripreme za utakmicu sa Cibonom?

"Sve je u najboljem redu, svi smo spremni za utakmicu sa Cibonom i nadam se da ćemo učiniti sve da Zadar pobijedi. Siguran sam da ćemo učiniti sve. Svi s nestrpljenjem čekamo utakmicu i nadam se pobjedi Zadra."

Po gradu se priča da ste Tornadu donirali 6000 kuna kako bi vas mogli doći podržati u Zagreb?

"Ne znam tko ti je to rekao ali da, istina je da sam pomogao Tornadu s novčanim iznosom. Zašto sam to učinio? – Zato jer ih smatram dijelom svoje obitelji. Tornado je meni ovih godina kao obitelj. Oni su tu za nas uvijek, pa sam i ja za njih kada im je potrebno. Uostalom, koliko puta su me ti momci oraspoložili i obradovali.

Novac je nešto što je prolazno. U ovom trenutku oni nisu bili sigurni hoće li moći skupiti dovoljno, a ja sam u međuvremenu nazvao da pitam kako stoje stvari, hoće li doći u Zagreb. Kada sam čuo da se novac još skuplja i da nije sigurno hoće li Tornada biti u Zagrebu, odlučio sam sve riješiti jer mi igrači ih trebamo i želimo sutra na utakmici u Zagrebu." – kazao je jedan, jedini i neponovljivi miljenik Zadra Juby Johnosn!

Svaka čast, Juby i sretno sutra!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.