Jurić: "Čestitam svojim momcima na pobjedi", Vuković: "Zaslužujemo mjesto u sredini tablice"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 6.10.2008 u 0:41.
ZDNews.hr


Nakon prve ovosezonske pobjede, tek u 10. kolu 1.HNL stručni stožer i uprava NK Zadar, zajedno s igračima konačno su odahnuli. Odmah po završetku utakmice održana je redovna press konferencija za novinare na kojoj su glavnu riječ imali trener Varteksa Dražen Besek i v.d. trenera Zadra Zvonimir Jurić.

Dražen BesekDražen Besek kazao je kako su se nesvjesno povukli pred sam kraj igre te je dodao kako je Zadar ipak zasluženo slavio u današnjoj utakmici:



Zvonimir JurćS druge strane, v.d. trenera Zvonimir Jurić zahvalio se upravi kluba na ukazanom povjerenju. Kazao je kako je vratar Vuković imao nekoliko odličnih intervencije te je konačno unio dozu sigurnosti u redove prve momčadi:



Andrija VukovićJedan od junaka današnje utakmice, Andrija Vuković kazao je kako je ovo za njega i ostale suigrače bila psihološki vrlo teška utakmica. Dodao je kako se nada da će momčad krenuti 'gore', prema sredini tablice. Na upit misli li da će i dalje biti prvi vratar ne želi odgovoriti, već je kazao kako nije na njemu da bira tko će braniti:

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.