Marlon Garnett potpisuje u ponedjeljak ili utorak
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 5.10.2008 u 20:08.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva


Iako su neki mediji prenijeli informaciju kako je Marlon Garnet novi igrač Zadra te kako je ugovor potpisan s obje strane, kako bi smo provjerili točnost informacija, kontaktirali smo sportskog direktora Giuseppea Giergiu i predsjednika Kristijana Magaša koji su nam kazali kako Garnett još uvijek nije potpisao ugovor, ali će to učiniti sutra ili prekosutra.

"Upravni odbor KK Zadar stoji iza odluke da se Garnett dovede u redove Zadra, a to će se najvjerojatnije dogoditi sutra ili prekosutra. Nama ostaje i dalje problem s Beckom, njemu treba naći klub i prodati ga jer u protivnom ćemo morati platiti pun iznos koji je potpisan u ugovoru. Za sada pregovaramo s jednim klubom i mislim da će i taj problem biti uskoro riješen." – kazao je Giergia u razgovoru za ZadarSport.

S druge strane, predsjednik kluba Kristijan Magaš ponavlja istu priču: "Još uvijek ništa nije gotovo. Niti je Garnett član Zadra niti je Beck bivši igrač Zadra. Ja se nadam da će Garnett potpisati unutar nekoliko dana, a isto tako se nadam da ćemo uspjeti prodati Becka što je prije moguće." – kazao je Magaš.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.