Dejan Ivanov: "Ispričavam se svim Zadranima na lošoj igri"
Piše: H. B. | Objavljeno 5.10.2008 u 1:29.
ZDNews.hr

Nakon utakmice svi igrači hvale Tornado


Da je uistinu pravo ovosezonsko pojačanje danas je pokazao Malik Dixon koji je postigao 27 koševa, imao 6 skokova i 5 asistencija. "Stvarno jebila odlična atmosfera, znam da je ovdje velika košarkaška tradicija, a navijači su bili stvarno odlični Znam da nismo pružili svoj maksimum, mora biti bolja kemija u momčadi i nadam se da ćemo dalje pobjeđivati." - kazao je Malik Dixon.


Dejan Ivanov, iako nije pokazao dobru igru na premijeri u Krešinom domu, kazao je kako se ispričava svim Zadranima zbog svoje loše igre te je kazao kako je jedino bitno da je momčad pobjedila:



Kapetan Zadra, Todor Gečevski kazao je kako ne zna koji će se igrač dovesti na poziciji šutera, a što se tiče utakmice kazao je kako se Split pokazao kao odlična, tvrda momčad:



Hrvoje Perić smatra kako bi se Garnett idealno uklopio u zadarski mentalitet, također, o utakmici kaže da u drugom poluvremenu Split nije imao odgovor na zadarsku 'zonu', te to smatra ključnim:



Jere Macura smatra kako Zadar nije odigrao dobru utakmicu, a pobijedio je sa 14 razlike. Kaže kako ima još puno prostora za napredak te dodaje kako se nada da će momčad biti bolja protiv Cibone:

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.