Aco Petrović: "Mene se kažnjava zbog Becka"
Piše: H.B. | Objavljeno 5.10.2008 u 0:21.
ZDNews.hr


Nakon pobjede Zadra nad Splitom pred 7500 gledatelja u dvorani Krešimira Ćosića (81-67) treneri Slobodan Subotić i Aleksandar Petrović podijelili su sa okupljenim novinarima svoja viđenja utakmice.

Slobodan SubotićTrener Splićana, Slobodan Subotić kazao je kako žali što njegova momčad nije iskoristila svoju prednost, kaže kako je sve pošlo po zlu onoga trenutka kada su Zadrani postavili zonu, a Splićani to više nisu mogli pratiti:



Aleksandar PetrovićTrener Zadra Aleksandar Petrović kazao je kako nije zadovoljan s igrom, kazao je kako Zadar nije igrao dobro niti je dobro izgledao. Kazao je kako je momčadi potreban trening, te je dodao: "Zadar ovoga trenutka kupuje vrijeme. Napravit ću totalni pritisak na upravu i na direktora, jednog, drugog, trećeg koliko ih Zadar već ima da razriješimo pitanje dolaska Garnetta ili nekog drugoga na poziciji šutera." Također je kazao kako se njega kažnjava zbog situacije s Beckom:



Na novinarski upit: "Zašto kažete da vas kažnjavaju zbog odlaska Becka", trener je ponudio svoj odgovor:

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.