Tornado - čista petica!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 4.10.2008 u 20:59.
ZDNews.hr

Tornado - odličan od prve do zadnje sekunde! Foto: Hrvoje Bajlo


Košarkaši Zadra danas su nošeni sjajnom atmosferom u ŠC Krešo Ćosić došli do prve pobjede u NLB Ligi. Zadar je bio bolji od Splita što potvrđuje konačan rezultat 81-67 u korist domaće momčadi. No, da nije bilo Tornada i sjajne publike, pitanje je da li bi Zadar danas slavio.

Nošeni sjajnom atmosferom Zadrani su ipak u susret ušli malo rezerviranije te su do poluvremena rezultatski hvatali Splićane, igra nije bila na visokoj razini u prvih dvadesetak minuta. Dečki iz Tornada još jednom su pokazali kako se navija i kako se bodri svoju momčad. Od prve pa do posljednje sekunde iz petnih žila cijela Tornadova tribina nije stala s gromoglasnim navijanjem, a nerijetko su dizali i ostatak dvorane na noge.

Još jednom, bez puno riječi - svaka čast, pokazali ste kako se navija za svoj klub! Nakon utakmice razgovarali smo s Milanom Bačićem, jednim od glavnih organizatora u redovima Tornada koji je bio oduševljen sveukupnim izanjem.

'Zadovoljni smo pobjednom Zadra'

Milan Bačić"Zadnjih desetak dana svi navijači su se kompletno posvetili organizaciji za prvu utakmicu u novoj Krešinoj dvorani. Dosta nas je radilo na novim zastavama koje su bile vidljive na današnjoj utakmici, također nas je dosta radilo na izradi različitih rekvizita, pripremi koreografije i ostalih stvari. Uložili smo maksimum sebe i mislim da se sve na kraju isplatilo. Zadvoljni smo sa cijelom atmosferom na utkamici. Zadovoljni smo pobjedom Zadra. Za kraj, pozivamo sve navijače da dođu na utakmicu protiv Bosne i da našem Zadru damo podršku da pobijedi i tu utakmicu. Nismo preskočili ni gostovanje kod Cibone (prijave se vrše u ponedjeljak od 17-20h u prostoru udruge)." - kazao je za kraj popularni Lemi.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.