KK Zadar: Potpisan ugovor vrijedan 4,2 milijuna kuna
Piše: 057info.hr | Objavljeno 1.10.2008 u 13:15.
ZDNews.hr

Foto: ZadarSport (Arhiva)


OTP banka sljedeće će tri godine sponzorirati KK Zadar s 4,2 milijuna kuna. Ugovor o suradnji danas su u PRESS dvorani SC Višnjik potpisali predsjednik Uprave OTP banke Damir Odak i predsjednik KK Zadar Kristijan Magaš.

Na ovaj način banka u sklopu programa " Zeleno svjetlo za sport" nastavlja više od tri desetljeća dugu tradiciju sponzoriranja najuspješnijeg zadarskog sportskog kolektiva te postaje jedan od najvećih sponzora košarkaša Zadra.

"Ponosni smo i raduje nas što kao banka, koja je neraskidivo vezana uz Zadar, već dugi niz godina pružamo potporu KK Zadar, koji pronosi glas o "gradu košarke" daleko izvan granica naše zemlje. Vjerujemo da ćemo financijskom potporom pomoći klubu da nastavi s osvajanjem trofeja, a posebno da ove godine bude uspješan u utrci za Euroligu" - izjavio je prilikom potpisivanja ugovora Damir Odak.

U ime kluba Kristijan Magaš je poručio:

"Za nas je ovoj jedan važan događaj. Potpisujemo jedan novi povećani trogodišnji ugovor s bankom koja nas prati dugi niz godina. Nadam se da će se suradnja nastaviti i ubuduće i da će i ostale firme pratiti primjer OTP banke."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.