Beck odlazi u Union Olimpiju, dolazi Garnett?
Piše: H.B. | Objavljeno 30.9.2008 u 1:50.
ZDNews.hr

Marlon Garnett - sve bliže Zadru Foto: Adriaticbasket


Poslijepodne je u prostorijama KK Zadar održan zatvoreni sastanak između sportskog direktora Giuseppea Giergie, predsjednika Kristijana Magaša, trenera Aleksandra Petrovića te igrača Zadra Romela Becka.

"Na žalost nismo uspjeli izgladiti stvari i sve će morati ići težim putem. Petrović i Beck i dalje su uvrijeđeni i ljuti jedan na drugoga. Mi smo odlučili stati na stranu trenera Petrovića i nadamo se da će sve proći u najboljem redu što se tiče osvajanja bodova potrebnih za ugovor s EuroLigom" – kazao je Giergia.

Predsjednik Magaš danas je nedvosmisleno kazao kako ne postoji teoretska šansa da Beck završi u redovima najljućeg rivala – Cibone. Ovih dana po Internet forumima kruže razne informacije (koje treba uzeti sa dozom rezerve) kako je za usluge mladog Amerikanca ozbiljno je zainteresirana slovenska Union Olimpija čiji su čelnici spremni odriješiti kesu za Becka.

Garnett sve bliže...

S druge strane, odlaskom Becka u Union Olimpiju Zadrani bi namirili veliki dio novca koji su dužni prema ugovoru isplatiti Romelu Becku, pa bi u redove Zadra, prema našim saznanjima, a prema izvorima bliskim klubu prazno mjesto trebao popuniti amerikanac Marlon Garnett koji je u sezoni 07/08 zajedno s Ivanovom i Perićem nastupao za KK Split

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.