Osvanuli grafiti "Aco odlazi" na više lokacija po Zadru
Piše: Jure Petrić | Objavljeno 29.9.2008 u 0:23.
ZDNews.hr

Foto: Hrvoje Bajlo


Oko 23 sata nepoznata muška osoba nazvala je sa skrivenog broja na mobitel ZadarSporta te nam kratko kazala kako je na više mjesta u gradu napisano nekoliko grafita s porukom za trenera Zadra Acu Petrovića. Kada smo upitali da li se radi o šali, ista osoba nam je odgovorila da posjetimo mjesta kraj nove dvorane na višnjiku, parkingu ispred dvorane u Jazinama te zgradu bivšeg Mesoprometa. Nakon što je osoba poklopila slušalicu, zaputili smo se na gore navedene lokacije te uistinu vidjeli i uslikali grafite.

Očito nezadovoljni lošim igrama Zadra na pripremnim utakmicama te sukobom trenera Petrovića s novopridošlim pojačanjem Romelom Beckom, nepoznatilji počinitelji dali su jasnu poruku što misle o treneru Zadra. Na grafitima koja smo uslikali piše "Aco odlazi". Više u foto galeriji.

Foto galerija:


Zadarsport.com

Zadarsport.com

Zadarsport.com

Zadarsport.com

Zadarsport.com

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.