Kristijan Magaš ekskluzivno za ZadarSport: "Aco ostaje, Beck je prošlost"
Piše: H.B. | Objavljeno 28.9.2008 u 19:23.
ZDNews.hr

Kristijan Magaš, predsjednik KK Zadar Foto: Arhiva (ZDS)


Iako su i predsjednik kluba Kristijan Magaš i sportski direktor Giuseppe Giergia naglašavali kako se nikakave konkretne odluke o slučaju Petrović-Beck neće donositi prije ponedjeljka, predsjednik kluba u razgovoru za ZadarSport kazao nam je kako je sve riješeno, Beck je 'prošlost'.

"Više nemamo nikakvih dvojbi. U nadi da se neke stvari riješe čekali smo određeno vrijeme, no konačna odluka je donesena, a ta je da trener ima naše povjerenje i mi vjerujemo u ono što on radi. Što se samog Becka tiče on je 'prošlost', a naš trener i dalje ostaje Aco Petrović." – kazao je Magaš.

Unatoč tome što se ispričao treneru te je u jučerašnjem razgovoru za ZadarSport kazao kako mu je žao radi cijele situacije a na kraju je i naglasio kako želi igrati za KK Zadar, to se prema svemu sudeći neće dogoditi jer je konačna odluka već donesena.

Cibona želi Becka

Prema nekim informacijama kojima raspolaže portal ZadarSport, za usluge Romela Becka ozbiljno je zainteresirana Cibona koja je navodno već stupila u kontakt s Beckom preko njegovog managera.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.