Ekskluzivno: Otkazana utakmica Zadar - Cedevita!
Piše: H.B. | Objavljeno 28.9.2008 u 15:25.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva (ZDS)


U Košarkaškom klubu Zadar ovih dana nikako nema mira. Nakon incidenta na relaciji Beck-Petrović, nakon sedam uzastopnih poraza na pripremnim utakmicama, kako ekskluzivno doznajemo, danas je odgođena utakmica između Zadra i Cedevetie koja je trebala biti na rasporedu u utorak u 19 sati. Iako je zadarska publika podosta čekala na predstavljanje momčadi, prije svega radi odluke kluba o zabrani ulaska gledatelja na tri pripremne utakmice u Zadru, zadarski cirkus se i dalje nastavlja pa će tako gledatelji po prvi puta svoj klub gledati u prvom kolu NLB lige protiv Splita.

Iako sportski direktor sve opravdava umorom i povredom nekih igrača, ne možemo se oteti dojmu da su neke druge stvari u pitanju. Direktor je potvrdio kako su, što se tiče ostanka u Zadru upitni i Petrović i Beck.

"Ima dosta umornih i povrijeđenih igrača, tako da nema smisla igrati ovu utakmicu. Treba nam odmor da zaliječimo sve povrede i to je bit svega. Moramo raspraviti prije svega na pravi način da vidimo koliko će nas sve to koštati. Ove trzavice i sra… nisu nam potrebna sada. Trebao bi nam mir , red i dobar trening."

Opširnije u audio prilogu:

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.