Romel Beck ekskluzivno iz Francuske za ZadarSport : "Želim igrati za Zadar!" - Aco: "Ne prihvaćam ispriku Becka"
Piše: H.B. | Objavljeno 28.9.2008 u 1:18.
ZDNews.hr

Romel Beck - još uvijek igrač Zadra Foto: Arhiva (ZDS)


Nakon što se jučer u izjavi za Novi radio trener Zadra javno, po drugi put za redom odrekao usluga jednog od potencijalno najboljeih šutera kojega je KK Zadar doveo u posljednjih deset godina, Romela Becka, iako je sportski direktor kluba Giuseppe Giergia nekoliko puta naglašavao kako nitko osim članova upravnog odbora nema pravo otpisivati igrače, postavlja se pitanje tko odlučuje u Košarkašklom klubu Zadar.Trener Petrović ili Upravni odbor koji je postavljen za donošenje ovakvih i sličnih odluka.

Slična situacija dogodila se Ciboni sa reprezentativcem Markotom, no trener Cibone Perasović niti u jednom trenutku nije kazao kako je Markota za njega 'prošlost', već je kazao kako je na Upravnom odboru da riješi stvar kako treba. Ispravno je postupio Perasović dok Petrović i dalje, na izričita upozorenja Kristijana Magaša i Giuseppea Giergie i dalje radi isključivo po svome te ponavlja kako je klub u potrazi za novim šuterom što je neistinita informacija.

Sportski direktor KK Zadar, Giuseppe Giergia u razgovoru za ZadarSport jasno je i nedvosmisleno kazao kako je Romel Beck i dalje igrač Zadra te kako klub računa na njegove usluge, ukoliko Upravni odbor ne odluči drugačije. S druge strane, Kristijan Magaš, predsjednik kluba danas je u razgovoru za ZadarSport kazao kako se upravni odbor ipak neće održati te je dodao kako će se sve pokušati riješiti razgovorom s Beckom i Petrovićem.

Beck: Želim igrati za Zadar!

U ekskluzivnom razgovoru za ZadarSport Romel Beck kazao je: "Osjećam se skroz čudno i da vam iskreno kažem ne mogu vam odati previše detalja o incidentu jer sam u dogovoru sa svojim managerom kazao kako ne bi bilo poželjno ovog trenutka, dok se sve ne riješi izlaziti u medije. O Zadru imam najbolje mišljenje koje se može imati, s obzirom na vrijeme koje sam proveo tu. Svidio mi se grad i želim igrati za Zadar. Znam da je zadarska publika jedinstvena , a to su mi pričali i drugi suigrači.

Iskreno, volio bih kada bi se ovo sve pozitivno riješilo, no treba vidjeti. Ja sam se ispričao. Volio bih ostati u Zadru i to mi je velika želja. Kada se vratimo u Zadar razgovarat ću još sa direktorom Giergiom i predsjednikom Magašem te ću onda imati konačnu informaciju što će biti sa mnom.

O sukobu s trenerom ne želim previše komentirati. Samo ću još jednom za kraj reći kako bih želio ostati u Zadru. Prvenstvo počinje uskoro, nisam igrao ove dvije utakmice i iskreno mi je žao radi svega što se dogodilo."
- za kraj je kazao Beck.


No, trener Zadra Aco Petrović i ovu opciju je otpisao te je u nekoliko navrata jasno rekao kako ispriku Romela Becka ne prihvaća te kako se ovaj ispričava kako bi "što više novca uspio izvuči iz raskida ugovora sa KK Zadar" - kaže Petrović.

ANKETA

Na forumu portala ZadarSport otvorene su dvije ankete. U prvoj anketi na pitanje:

Treba li Romel Beck i dalje ostati u Zadru? forumaši su odgovorili ovim redom:

1)Da 79%
2)Ne 8%
3)Nisam siguran/sudržan 12%


U drugoj anketi u kojoj je postavljeno pitanje:

Da li Aco Petrović treba i dalje vodit Zadar? odgovori su sljedeći:

1)Da 36%
2)Ne 37%
3)Suzdržan 25%


Zadarski navijači dosta dugo čekaju prezentaciju nove momčadi s obzirom na to kako su pripremne utakmice u Jazinama i na Višnjiku bile zatvorene za svekoliku javnost (osim nekoliko odabranih sretnika), pa se postavlja logično pitanje – zašto se ovo sve događa samo nekolko dana prije početka NLB Lige u kojoj Zadrani 'hvataju' ključne bodove za ugovor s EuroLigom.

Uključite se i vi u raspravu na forumu klikom ovdje!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.