Zadar poražen šesti put za redom, Beck u hotelu
Piše: H.B. | Objavljeno 26.9.2008 u 23:27.
ZDNews.hr

Odlukom trenera Aleksandra Petrovića Romel Beck danas nije nastupio u utakmici protiv Nancy-a Foto: Zadarsport (arhiva)


Nancy - Zadar 79-72

Košarkaši Zadra doživjeli su još jedan u nizu poraza. Nakon jučerašnjeg poraza od Choleta (90-82) Zadrani su danas izgubili od Nancya 79-72. Najbolji u redovima Zadrana bio je Malik Dixon sa 27 postignutih koševa, dok je Gečevski ubacio 12 te Stipčević 9 koševa.

"Jedini koji je danas odigrao utakmicu kako trebao bio je Dixon koji je postigao 27 koševa. Iako iz poražene ekipe, on je danas bio najbolji igrač na parketu. Ostali su odigrali jako loše, a jedini koji bi se iz cijele priče mogao izvući kao pozitivac koji je borbenošću i radom odigrao dobro je Rok. Svi ostali su odigrali jako loše.

Gečevski je postigao 12 koševa ali je jako slabo igrao. Juby je također slabo igrao. Svi osim Stipčevića i Dixona. Što se Becka samog tiče, on danas nije doputovao s nama na utakmicu, već je ostao u hotelu.


O Becku na upravnom odboru u ponedjeljak

"U Becka je uloženo $250.000 i sigurno je da nitko osim upravnog odbora nema pravo unaprijed odlučivati što će se dogoditi s Beckom. Ne plaća te novce niti Aco Petrović već ih plaća KK Zadar, pa će upravni odbor shodno tome odlučiti što će se i kako dalje dogoditi. Beck ima pravovaljani ugovor s KK Zadar i tek ostaje za vidjeti u ponedjeljak što će se dogoditi. Ovdje, iz Francuske se neće nikakve odluke donositi jer prvo treba sve činjenice stavit pred upravni odbor." – za kraj je kazao Giergia.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.