Aco Petrović otpisao Romela Becka
Piše: H.B. | Objavljeno 26.9.2008 u 18:45.
ZDNews.hr

Foto: Montaža


Nakon jučerašnjeg petog uzastopnog poraza, zadarski klub našao se u velikim problemima. Naime, na utakmici između Zadra i Choleta igrač Zadra Romel Beck proveo je sedam minuta u igri. Nakon što ga je trener Zadra pozvao da sjedne na klupu ovaj je to i učinio. Samo nekoliko minuta kasnije trener Zadra ponovno zove Becka da uđe u igru no ovaj to kategorički odbija iz nekih svojih razloga.

Navodno, radi se o tome da je trener Zadra u više navrata emotivno i sa pogrdama reagirao prema Becku koji se našao uvrijeđen te više nije htio ulaziti u igru. Nakon toga trener Zadra šalje Becka u svlačionicu, a sukob se nastavio na kraju druge četvrtine kada su Beck i Petrović nastavili verbalnu raspravu do početka drugog dijela susreta. Nakon utakmice, trener Zadra Aleksandar Petrović kazao je kako je za njega Romel Beck prošlost te kako više ne računa na Becka.

Razgovarali smo i sa sportskim direktorom KK Zadar Giuseppeom Giergiom koji nam je kazao sljedeće: "Ja konkretno nisam vidio što se događalo, ali sam nakon utakmice razgovarao sa Petrovićem i Beckom odvojeno. Mislim da su obojica previše emotivno reagirali i smatram da nema razloga da se ovaj verbalni sukob ne riješi ljudski, razgovorom. Romel Beck je naš igrač i ima pravovaljani ugovor. Mi nemamo namjeru raskidati taj ugovor. Nadam se kako će se sve riješiti kada dođemo u Zadar. Niti ne želim razmišljati o tome kako bi nam bilo da moramo naći novog šutera, to ne dolazi u obzir." – za kraj je kazao Giergia.

Ukoliko su informacije koje kruže gradom točne, zaključak cijele priče je slijedeći: Romel Beck i Aco Petrović su u krivu. Koliko god se Beck našao uvrijeđenim, trebao je poslušati odluku trenera i vratiti se u igru te kasnije, nakon utakmice probati izgladiti problem razgovorom s trenerom. S druge strane trener Petrović uzeo si je previše slobode te je nepotrebno psovao i vrijeđao Becka koji je također, emotivno reagirao.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.