Peti uzastopni poraz: Cholet - Zadar 90-82
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 25.9.2008 u 22:33.
ZDNews.hr

Romel Beck u igri je proveo 7 miuta te upisao 2 koša Foto: Arhiva (ZDS)



Cholet - KK Zadar 90-82
(23-5, 24-32, 27-24, 16-21)


Košarkaši Zadra danas su odigrali prvu utakmicu na turneji po Francuskj te doživjeli peti uzastopni poraz. Bolja momčad od Zadra danas je bila francuska ekipa Cholet Basket koja je slavila ukupnim rezultatom 90:82. Zadrani su utakmicu otvorili nezainteresirani pa je tako Cholet u prvoj četvrtini vrlo brzo imao prednost od 12-0. Igrači Zadra inzistirali su s velike udaljenosti na pokušajima za tri, ali bez uspjeha.

Nakon prvog Zadrovog time-outa, prve koševe za prvake države upisali us Macura i Beck, no to je bilo sve što se tiče koševa Zadra u prvoj četvrtini. Dogodio se totalni debakl, a momčad Zadra na kraju četvrtine gubila je 23-5.

U drugoj četvrtini nove nevolje za Zadrane. Nakon verbalnog sukobljavanja sa sucima isključen je kapetan Zadra Todor Gečevski. Totalni pad u redovima Zadra mogao se vidjeti na rezultatu na poluvremenu kada su domaćini vodili 42-32.

Loša igra Zadra nastavlja se i u trećoj četvrtini, a trener Zadra Aleksandro Petrović dobiva tehničku pogrešku što dodatno povećava koš razliku domaćina tako da se u posljednju četvrtinu ušlo sa rezultatom 74-61 za Cholet.

Posljednju četvrtinu obilježili su igrači Zadra Malik Dixon i Tomislav Ružić koji unatoč svojim naporima nisu uspjeli zaustaviti domaćine da dođu do zaslužene pobjede. Najbolji uredovima Choleta bili su De Colo Nando sa 17 koševa te Rodrigue i Samad sa 15 ubačaja. Kod Zadra Malik Dixon i Tomislav Ružić ubacili su 17 te Damir Rančić i Jere Macura po 11 koševa.

Zadarsport.com

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.