Čiklić i Šarlija u Borik Puntamici
Piše: H. B. | Objavljeno 24.9.2008 u 22:48.
ZDNews.hr

Foto: Zadarsport (arhiva)


Pošto je trener Zadra odlučio kako mu ove sezone neće trebati usluge Pavla Marčinkovića i Marina Šarlije, ovaj potonji ostao je u Zadru te nije otputovao s ostatkom momčadi na završnu turneju po Francuskoj.

U razgovoru za ZadarSport dosadašnji igrač Zadra Marino Šarlija potvrdio je kako će najvjerojatnije svoju karijeru nastaviti u KK Borik, ali kao igrač Zadra na posudbi. Iako se već neko vrijeme nagađalo kako bi Marčinković, Šarlija i Prostran trebali otići na kaljenje u neki od prvoligaških klubova, čini se kako će taj prvi iskorak napraviti mladi centar Zadra Marino Šarlija.

Svjestan je i Šarlija kako bi uzaludno bilo dvije godine sjediti na klupi te sakupljati sitnu minutažu: "Istina je da je Borik pokazao interes za mene, a i treneru Bujanu bi dobro došao. Ja sam shvatio da nema ništa od sjedenja na klupi pa sam se odlučio otići negdje na posudbu. To negdje izgleda da će biti Borik i meni je osobno drago radi toga." – kazao je Šarlija.

Roko Čiklić koji je prošle sezone nastupao za KK Kvarner Novi Resort te je za 28 minuta u igri u prosjeku postizao 9,3 koševa, sve je bliže potpisu s Borik Puntamikom, za koji je već nastupao u sezoni 2006/2007 kao igrač Zadra na posudbi. "Ja sam trenutno sa momčadi Borika na pripremama, a o tome kada ću i hoću li potpisati za Borik još ništa ne znam iz razloga što sam tu tek stigao i treba sve vidjeti. Možda ostanem. Vidjet ćemo u skoro vrijeme." – kazao je Čiklić za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.