Juby Johnson: "Odrastao sam u Jazinama, falit će mi, ali Zadrani zaslužuju novu dvoranu"
Piše: H.B. | Objavljeno 23.9.2008 u 23:36.
ZDNews.hr

Juby Julius Johnson Foto: ZadarSport (arhiva)


Jedan od najboljih igrača Zadra na turneji kroz Italiju bio je miljenik zadarske publike Juby Johnson. Nakon današnjeg treninga razgovarali smo s Jubyem koji djeluje vrlo ozbuđeno skorašnjim počekom nove natjecateljske sezone za KK Zadar. Juby kaže kako će mu nedostajati Jazine. Kazao je i kako je zadovoljan s novim igračima te smatra kako će se Zadrani ove godine napokon plasirati u EuroLigu.

'Imamo srce'

"Mislim da smo kao momčad pokazali da imamo srce za igrati. Imali smo samo jednog igrača na centarskoj poziciji jer se Jere ozlijedio tako da smo bili hendikepirani pa je Tome morao sve sam odrađivati uglavnom. Iako smo igrali samo sa jednim pravim centrom, mislim da ova momčad ima dobru budučnost."

'Bitno je da momčad dobije, statistika me ne zanima ako gubimo'

"Ako gubimo, mojastatistika mene ne zanima. Meni osobno je jedino bitno da ekipa pobjeđuje. A kada ekipa pobijedi ja sam sretan. Istina je da smo izgubili četiri utakmice, ali kada se centri vrate, (Gečevski i Ivanov) mislim da ćemo imati dosta uspjeha. Što se može, oni odrađuju reprezentativne obaveze i to je tako. Istina je kao što sam rekao da nam fale, ali moramo prihvatiti činjenicu da će nam se priključiti tek nekoliko dana prije utakmice sa Splitom."

'Dixon i Beck će se prilagoditi ubrzo'

Što se tiče Dixona i Becka mislim da im treba još neko vrijeme prilagodbe, ali biti će sve u redu s njima.
Mislim da ne bi trebalo previše smetati to što Gečevski i Ivanov nisu prošli pripreme s nama. Ipak su oni dosta vremena tu. Prije svega mislim na Todora koji je ovjde dosta godina, a Ivanov već zna kako stvari funkcioniraju, također. Mislim da neće biti problema i još jednom moram ponoviti, mislim da smo sastavili odličnu ekipu i mislim da možemo u Euroligu!

'Odrastao sam u Jazinama'

"Jedva čekam prvu utakmicu u novoj dvorani i da se konačno svi igrači okupe. Stvarno sam uzbuđen radi igranja u novoj dvorani. Mislim da su navijači i građani Zadra zaslužili novu dvoranu. Ona je prelijepa i sve to stoji, ali ovo je povijest. Ova dvorana u meni budi toliko lijepih sjećanja. Tu smo osvojili dva naslova, nekoliko kupova Krešimira Ćosića, tu su i prije nas stariji igrači Zadra igrali i radili čuda...

Čak i porazi, pobjede, sve što sam doživio u ovoj dvorani bilo je vrijedno. Odrastao sam u Jazinama. Jazine su dvorana koja ima svoju dušu. Publika je toliko blizu i to nam je davalo dodatni impuls kada nije išlo. Imali smo nevjerojatnu podršku s tribina i mislim da su Jazine unikatne. Mogu iskreno kazati kako će mi Jazine nedostajati. Iako je nova dvorana sva sjajna i lijepa, Jazine su Jazine i meni će Jazine faliti." - kazao je za kraj Juby.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.